GAND

o

GAND
Λογιστική Φοροτεχνική Συμβουλευτική

Η GAND Λογιστική Φοροτεχνική Συμβουλευτική ιδρύθηκε το 1990. Είναι μια πλήρης λογιστική εταιρεία παροχής υπηρεσιών που ειδικεύεται στην ενίσχυση των επιχειρήσεων για να φτάσει στο αναπτυξιακό δυναμικό τους.

Ψάχνει για επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να περάσουν από μια φάση μεγιστοποίησης αύξησης και κέρδους. Παρέχει:

  • Λογιστικές Υπηρεσίες
  • Φορολογικές Υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες Μισθοδοσίας
  • Ελεγκτικές Υπηρεσίες
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες Έδρας
GAND-5

Είμαστε επαγγελματίες λύτες των προβλημάτων. Η ομάδα μας είναι πλήρως εκπαιδευμένη και έμπειρη σε πολλές πτυχές της σημερινής επιχείρησης.

Οι Αξίες Μας

Ακεραιότητα

Παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες μας με ακεραιότητα. Θα είμαστε επιθετικοί στην υποστήριξη των πελατών μας, αλλά δεν αποκλίνουμε από τους βασικούς κανόνες της επιχείρησης. Οι πελάτες μας αντιμετωπίζονται με ειλικρινή και ευθύ τρόπο.

Επαγγελματικότητα

Ενεργούμε κατά τρόπο επαγγελματικό ανά πάσα στιγμή και πιστεύουμε ότι υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνουμε τα πράγματα: ο σωστός τρόπος και ο άλλος τρόπος. Επιλέγουμε το σωστό τρόπο.

Ευθύνη

Είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για την επιχειρηματική εμπειρία μας. Παίρνουμε αυτή την ευθύνη για τους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας υπεύθυνος τρόπος για να ξεπεραστούν όλα τα επιχειρησιακά προβλήματα και αυτή είναι η μέθοδος που θα υιοθετήσουμε.

Υπεροχή

Αγωνιζόμαστε για την επίτευξη του άριστου σε όλες τις προσπάθειές μας. Η εταιρεία μας κατά κύριο λόγο επικεντρώνεται στην προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας ελέγχου για τους πελάτες των επιχειρήσεων μας. Oι πελάτες μας επωφελούνται παίρνοντας εξατομικευμένες και ποιοτικές υπηρεσίες που είναι πέρα από κάθε σύγκριση.

x

Ακρίβεια

Όλες οι παρουσιάσεις και ανακοινώσεις προς τους πελάτες μας είναι σαφείς, ουσιαστικές και ακριβείς.

Η Στρατηγική

Φιλοσοφία

Η ικανοποίηση και προσφορά σε κάθε έναν πελάτη ξεχωριστά. Πιστεύουμε στην αξία των σχέσεων. Βλέπουμε κάθε σχέση με τον πελάτη σαν μια εταιρική σχέση και καταλαβαίνουμε ότι η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα της επιτυχίας σας. Κατανοούμε τη σημασία των σχέσεων στην επιχείρησή μας και εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να προσθέσουμε αξία στους πελάτες μας.

Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε ιδιαίτερη, προσωπική προσοχή στους πελάτες μας. Είμαστε υπερήφανοι που σας δίνουμε τη διαβεβαίωση ότι η προσωπική βοήθεια προέρχεται από τα χρόνια της προηγμένης κατάρτισης της τεχνικής εμπειρίας και της οικονομικής οξυδέρκειας. Συνεχείς επενδύσεις χρόνου και πόρων στην συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση, στην έρευνα της τεχνολογίας υπολογιστών, της λογιστικής και φορολογικής απεικόνισης, καθώς και εκτεταμένες επιχειρηματικές σχέσεις είναι ένδειξη της δέσμευσή μας για αριστεία απέναντι στους πελάτες μας.

Πάνω απ’ όλα, καταλαβαίνουμε ότι αν δεν παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες εγκαίρως σε δίκαιη τιμή … κάποιος άλλος θα το κάνει.

 

Σκοπός

Η αποστολή μας είναι να παράσχουμε στις επιχειρήσεις προληπτική παροχή συμβουλευτικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό και την επίλυση προβλημάτων. Θα γίνουμε η ασπίδα σας για να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες και ο έμπιστος σύμβουλος σας. Σας βοηθάμε να παρακολουθείτε την ανάπτυξη σας και θα είμαστε η υποστήριξη που χρειάζεστε για να περάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο στάδιο.

x

Όραμα

Η εταιρεία μας συνεχίζει να διατηρεί μια βάση πελατών στη φάση μεγιστοποίησης αύξησης της ανάπτυξης και του κέρδους τους. Συνεχίζουμε να συλλέγουμε πολύτιμους επιχειρησιακούς πόρους για τους πελάτες μας.

Οι Καινοτομίες

Πλήρες πακέτο Συμμόρφωσης

Έχουμε εξασφαλίσει τη συμμόρφωση της εταιρείας σας με όλους τους κανόνες που επιβάλλονται από τις κυβερνήσεις μας. Τα μέλη της ομάδας μας είναι ειδικοί σε πολλά διαφορετικά ζητήματα συμμόρφωσης στην επιχείρησή σας. Έχοντας κάνει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, θα σας δώσει περισσότερο χρόνο για τον έλεγχο και την αγορά της επιχείρησής σας αποτελεσματικά.

Εταιρική Λογιστική Υπηρεσία

Παρέχουμε στους πελάτες μας σχετικές οικονομικές πληροφορίες σε έγκαιρη και οικονομικά αποδοτική βάση. Ο πελάτης συμμετέχει στη διαδικασία του λογιστικού και φορολογικού σχεδιασμού κατά τη διάρκεια της δέσμευσης. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις στο τέλος της δέσμευσης. Στους πελάτες μας δίνονται τα εργαλεία για να παίρνουν υγιείς κερδοφόρες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Επίλυση Προβλημάτων

Είμαστε επαγγελματίες λύτες των προβλημάτων. Η ομάδα μας είναι πλήρως εκπαιδευμένη και έμπειρη σε πολλές πτυχές της σημερινής επιχείρησης. Μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα για πολλούς από τους πελάτες μας και να τους βοηθήσουμε να βρουν το δυναμικό κέρδος τους.

Φορολογική Υπηρεσία

Έχουμε πλήρως εκπαιδευμένους φοροτεχνικούς που προετοιμάζουν τα στοιχεία για κάθε φορολογικό έτος.

Business Specialist Resource (Ειδικοί επιχειρησιακών πόρων)

Βοηθάμε τους πελάτες μας να βρουν τους πόρους που χρειάζονται για να τρέξει επικερδώς η επιχείρησή τους. Το σύστημά μας ενθαρρύνει τη συλλογική ανάπτυξη.

Μήπως εδώ βρήκατε ένα Σύμβουλο Επιχειρηματικού Σχεδιασμού;